החומרים
• 3 פירות פיטאייה טריים (פרי הדרקון)
• 2 כפות סוכר קנים
• 150 מ"ל מים
• כף זרעי צ'יה
• כף גוג'י ברי
• כף שבבי קוקוס (אפשר קלוי)
• 2 כפות גרנולה כוסמת
• פירות טריים חותוכים
אופן ההכנה:
1. לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר. להוסיף את המים והסוכר. לטחון לכ-דקה.
2. לשים בקערה ולהכניס למקפיא. לאחר שעה לערבב ולאחר מכן לערבב כל חצי שעה (3 פעמים).
3. לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים.
בתאבון
המתכון באדיבות אלעד אמסלם, שף ראשי ברשת קפה גרג
מה רבו מעשיך השם!!!
מברור שעשיתי עם הרב ויא הגוג'י ברי נגוע ביותר ואסור בשימוש
תודה שאתה מעדכן
חשוב מאוד
באמת נחמד אבל איפה משיגים כאלה פירות נדירים?
בגרג יש מנה כזאת..?
מה רבו מעשיך ה'
איזה יופייי
פצצצההה??