מרכיבים:
לקרם:
כוס מחית פסיפלורה קפוא או כל פרי חמצמץ אחר
2 בננות
מיכל קטן של ריץ'
2 כפות פודינג וניל
לקראמבל:
1 ו3/4 כוסות קמח
רבע כוס קקאו
חצי כוס סוכר חום
3/4 כוס שמן
כוס שקדים או אגוזים קצוצים
הכנה:
1 טוחנים בבלנדר את הפירות ומערבבים היטב
2 מקציפים את הריץ' יחד עם הפודינג לקצף יציב
3 מערבבים בתנועות קיפול את הפירות הטחונים אל תוך הריץ' המוקצף ומעבירים לשקית זילוף
מכינים את הקראמבל
4 בקערה שמים את הקמח, הקקאו, שמן, סוכר ואגוזים ומערבבים לתערובת אחידה ומפוררים לפירורים
5 מחממים תנור ל180 מעלות
6 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הפירורים לתבנית ומפזרים לשכבה אחידה
7 אופים כ20 דקות ומוציאים ומקררים
8 בכוסית קינוח שמים מעט מהקראמבל ומזלפים מהקרם ושוב שמים מהקראמבל
9 שומרים סגור בקירור