מרכיבים:
15 יחידות כנפיים חצויות לשניים.
כוס צילי מתוק.
4 כפות סילאן.
תבלינים: מלח, פלפל שחור, צילי גרוס מתוק.
שמן- לטיגון.
אופן ההכנה:
1. יש לשטוף היטב את הכנפיים, על ידי סינון הנוזלים בעזרת מסננת.
2. יש לטגן שמן במחבת ולטגן את הכנפיים משני הצדדים.
3. יש להעביר את הכנפיים למסננת ולסנן מהשמן.
4. לחמם שמן במחבת ולהוסיף את הצילי המתוק הסילאן והתבלינים ולערבב היטב.
5. יש להוסיף את הכנפיים ולבשל כ-5 דקות שהכנפים יספגו את כל הטעמים.
6. ניתן להוסיף כוסברה טרייה.
לקביעת סדנאות- 0584713348