מרכיבים:
קילו וחצי אסאדו
5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
4 בצלים חתוכים לרבעים
5 שונים שום שלמים
בקבוק בירה לבנה
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מעושנת
כף תבלין קייג'ון
חצי כוס סילאן או דבש
חצי כוס שמן זית
250 מל מים רותחים
הכנה:
1 מחממים סיר סוטאז' שמתאים לתנור וצורבים בו את הבשר טוב מכל הכיוונים ושופכים עליו את הבירה
2 מסדרים את הירקות מעל הבשר
3 בקערה מערבבים את המלח והתבלינים עם הסילאן והשמן זית ושופכים על הירקות ומעסים מעט את הבשר ברוטב ומוסיפים את המים
4 מחממים תנור ל140 מעלות ומכניסים את הסיר עם מכסה לבישול 4 שעות
לכבוד שבת קודש