פביליון מהדרין: הושקו שלושה תפריטים חדשים בכשרות בד"ץ

המזון המוגש כולו בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ומבושל על ידי שף הבית של פביליון מהדרין וצוות קולינרי מהשורה הראשונה של ענף האירועים.

אחרי המהפכה שחולל מתחם האירועים הגדול ביותר בירושלים "פביליון מהדרין" עם התאמתו לציבור החרדי והפיכתו לכשרות בד"ץ, התפנו צמד היזמים חיים המדינגר ודוד רוטמן להשיק שלושה תפריטים חדשים בכדי לתת מענה למגוון רחב של קהלים ורמות שונות של אירועים.

התפריטים מודולריים ומכילים מבחר ענק של סלטים קרים וחמים מנות פתיחה, ממולאים, מטוגנים, מאפים, מנות ראשונות הכוללות דגי אמנון, סלומון, בורי, דניס בשלל סגנונות (מזרחי, קראסט, עשבי תבלין ועוד) וכמובן שלל מנות עיקריות ביניהם נתחי אסאדו מיושן, סטייקים, פרגיות, כבדים, נתחי צלי עגל, כשלצידם תוספות חמות יחודייות, יינות וקינוחים מפנקים.

המזון המוגש כולו בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ומבושל על ידי שף הבית של פביליון מהדרין וצוות קולינרי מהשורה הראשונה של ענף האירועים.

"אחרי למעלה מעשור שנים בתחום ההסעדה והאירועים אנחנו יודעים לכוון לטעם ולסגנון המועדף על כל בעל אירוע ולהעניק חוויה טעימה ומשביעה. גייסנו את מיטב אנשי המקצוע בכל ענפי המטבח, בישול, אפיה קונדיטוריה, והתוצאות מדברות בעד עצמן" אומר דוד רוטמן מבעלי האולם.

האולם הממוקם בלב תלפיות ובנגישות לתחבורה ציבורית מכל רחבי העיר, מציע גם חניון מקורה ומרווח עבור האורחים ללא עלות, גישה נוחה לנכים ומעל הכל עיצוב, פאר ויוקרה כמו שרק פביליון מהדרין יודע להציע.

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
2 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

"אם תתן לי לחם לאכול וגו'. לא לשכוח שלחם זה לאכול. כל ההתעסקות המיותרת הזו סביב האוכל זו התדרדרות מוסרית שיש לשים לה סוף. כל מה שהולך שם זה הפך הצניעות

במחילה מאתר jdn, זו לא הרמה שלנו. לטבוע בתוך ים של תאוות האכילה, ולחייך?
אמנם משלמים לכם על כתבה כזו. אבל זה מוריד את הרמה של האתר.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו