לכבוד שבת קודש: עוגת גבינה קדאיף חלומית / תהילה אביטן

תהילה אביטן מגישה מתכון מעולה של עוגת גבינה קדאיף חלומית

החומרים:

  •  400 גרם שערות קדאיף
  • 2  גביעי גבינה לבנה 5%
  • 2  מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
  •  1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  •  2 כוסות סוכר
  •  100 גרם חמאה

אופן ההכנה:

  • אופים בתנור בחום 250 מעלות את שערות הקדאיף, עם 100 גרם חמאה עד להזהבה.
  •  מבשלים על הגז כוס סוכר וכוס וחצי מים עם מעט לימון. שמים בצד לקירור.
  • מקציפים שני מיכלי שמנת מתוקה עם הפודינג ומוסיפים כוס סוכר, מאיטים את המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הגבינות או מערבבים בעדינות בעזרת לקקן.
  • שמים בתבנית חצי מכמות הקדאיף יוצקים מעליה  חצי מכמות הסירופ ששמרנו בצד.

משטחים מעל את קרם הגבינה ומוסיפים מעל את שאר שערות הקדאיף. מקררים ומגישים.

v     מומלץ לשמור בהקפאה ולהפשיר כרבע שעה לפני האכילה.

v     ניתן להוסיף גרידה מחצי לימון למלית הגבינה לאוהבים.

v     לקבלת קינוח אישי יש להכין בתבניות פאי אישיות או במנג'טים מס' 5.

בתאבון!

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה' לחצו כאן

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו