טיוטה אוטומטית

שקשוקה של מסעדות / תהילה אביטן

אוהבי שקשוקה? המתכון הזה בשבילכם

מתאים ל-2 מנות

ממליצה לכם להכפיל כמויות כי זו השקשוקה הכי טעימה שטעמתם!

החומרים:

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום כתושות-לבחירה

3 עגבניות רכות חתוכות לקוביות קטנות

1 גמבה חתוכה לקוביות

3 כפות רסק עגבניות

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה/חריפה,

רבע כוס מים

2-3 ביצים שלמות

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

מוסיפים את השום העגבניות, והגמבה ומבשלים על אש גבוהה כ-5 דקות.

מוסיפים את המים והתבלינים ומבשלים ל-5 דקות נוספות.

מכסים את המחבת ומנמיכים את האש וממתינים עד שהגמבה והעגבניות מתרככות.

יוצרים גומות בשקשוקה ומכניסים בהם את הביצים.

מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מבושלות מבחוץ ורכות מבפנים.

(ניתן לבדוק זאת בעזרת קיסם).

מגישים עם באגט חם וטובלים אותו בביצה הרכה.

בתאבון!

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה' לחצו כאן

הכתבות המעניינות ביותר

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

ממש טעים מתכון מושלם

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו