רולדה עם מילוי קרם שוקולד לבן / מירב מלכה

רולדה עם מילוי קרם שוקולד לבן / מירב מלכה

מתכון מבית 'קול כבודה'

מצרכים:

*5 ביצים להפריד ולהקציף עם

*5 כפות סוכר.

*להוסיף את החלמונים

*4 כפות שמן

*1כף מיץ לימון

*כפית אבקת אפיה

*5 כפות גדושות של קמח

אופן ההכנה:

לשמן היטב את הניר אפיה לשפוך את הבלילה ולאפות 10 דקות על 180°

לאחר האפיה להוציא ולגלגל את הרולדה יחד עם הניר אפיה להשאיר מגולגל עד שזה מתקרר.

לאחר מכן להקציף שמנת מתוקה(או ריץ) עם פודינג וניל

להמיס 100 גרם שוקולד לבן

ו30 גרם שמנת מתוקה

לערבב ולאחד הכל יחד.

*לפתוח את הרולדה להוסיף את הקרם ולגלגל חזרה.

בהצלחה

למתכונים נוספים באתר 'קול כבודה' לחצו כאן

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו