לא אוהבים שיבולת שועל? תופתעו: מתכון לעוגיות גרנולה / עטרה ז'ורנו

התלבטתי האם להכין את העוגיות גרנולה, אני ממש לא מחבבת את הטעם של השיבולת שועל… אבל הופתעתי לטובה מהטעם. לא רק שהם טעימות בצורה מיוחדת, הפריכות של העוגיה - מדהימה • קבלו את המתכון

מתכון לעוגיות גרנולה.

מרכיבים:
כוס שמן.
כוס סוכר חום.
1 כפית תמצית וניל.
2 כפות מים.
1 ביצה.
1 כוס קמח תופח.
1/2 כפית אבקת אפיה.
1/4 כפית מלח.
1.5 כוסות שיבולת שועל.
1/4 כוס חמוציות.
כוס שוקולד צ’יפס.

אופן ההכנה:
1. מחממת תנור לחום של 175 מעלות.
2. מקציפה את הסוכר והשמן במיקסר כ-2 דקות עד שמקבלת תערובת במרקם קרם.
3. מוסיפה מים, תמצית וניל וביצה עד שיתערבבו היטב בתערובת.
4. מוסיפה לתערובת קמח, אבקת סודה לשתיה וממלח וממשיכה לערבב.
5. מוסיפה את השיבולת השועל, חמוציות והשוקולד ומערבבת עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מרטיבה מעט את הידיים ויוצרת את העוגיות.
7. מניחה על תבנית אפיה עם רווח ביניהם, חשוב לשמור על רווח על מנת שלא ידבקו בזמן האפיה.
8. אופה במשך 12-15 דקות את העוגיות.

לקביעת סדנאות- 0584713348

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו