מוקפץ אסייתי / עטרה ז׳ורנו

לחובבת האוכל האסייתי, מוזמנות להכין אוכל מתוק שמשאיר טעם של עוד...

מרכיבים:

1 בצל לבן.
1 בצל סגול.
2 גזרים.
2 גמבות אדומות.
2 גמבות אדומות.
חבילת נודלס.
1/2 כוס סילאן.
1/4 כוס צילי מתוק.
3 כפות בוטנים קלויים.
תבלינים: מלח, פלפל שחור.
מרכיבים לעוף בטמפורה:
150 גרם חזה עוף.
1 כוס בירה לבנה.
כוס קמח תופח.
כפית אבקת אפיה.
3 כפות קונפלור.
1/4 כוס סודה.
מלח, פלפל שחור.

אופן ההכנה:

1. לטגן קלות את הבצל.
2. להוסיף את מקלות הגזר והגמבות ולטגן כ-10 דקות.
3. יש לבשל את הנודלס כ-10 דקות.
4. יש להוסיף את הסילאן, צילי מתוק והתבלינים.
5. לבשל עד לריכוך מלא של הירקות.
6. יש להוסיף את הנודלס למוקפץ הירקות ולערבב היטב.
7. יש לחתוך את החזה לקוביות.
8. לערבב את הקמח, אבקת אפיה,הבירה, הסודה, קונפלור והתבלינים היטב ולהוסיף את קוביות החזה.
9. יש לתת לבלילה כ-15 דקות לנוח.
10. יש לטגן היטב את העוף.
11. יש להוסיף את העוף בטמפורה על המוקפץ ולפזר מעל בוטניים קלויים.

לקביעת סדנאות, עטרה 0584713348

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו