אסאדו / עטרה זורנו

נתח אסאדו רך שיוצא פשוט חלומי

מרכיבים:

נתח בשר אסאדו טרי.
3 ראשי שום.
1/2 חבילת טימין.
מלח גס, פלפל שחור גרוס.
שמן זית.

אופן ההכנה:

יש לתבל היטב את נתח הבשר במלח הגס ובפלפל השחור הגרוס ולהוסיף שמן על הבשר.
לאחר מכן יש לחתוך את ראשי השום לחצי ולהוסיף לבשר.
את הבשר יש לאפות עם נייר כסף ונייר אפיה.
בצורת שתי וערב, לשים נייר כסף אחד לאורך ואחד לרוחב ולשים בתוכו 4 ניירות אפיה פתוחים.(שמור בהייליט)
לאחר שסדרנו את הנייר האפיה ונייר הכסף יש לשים את הבשר בפנים ולפזר את העלי הטימין וראשי השום.
יש לסגור היטב את נייר אפיה על הבשר ולאחר מכן לסגור היטב עם הנייר הכסף.
ב-20 דקות הראשונות יש לשים את הבשר בחום של 200 מעלות ולאחר מכן יש להוריד את חום התנור ל-140 מעלות למשך 6 שעות.
הבשר יוצא פשוט חלומי, רך מאד!!!

לקביעת סדנאות, עטרה-0584713348

הכתבות המעניינות ביותר

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו