מתכון מיוחד להכנת לחמניות ברזילאיות

לחמניות מיוגורט וגבינה שהולכות נהדר עם מטבלים פיקנטיים

זמן עבודה: 25 דקות

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 10 סועדים

 

רכיבים:

  • גביע מולר ביאנקו 1.7% או 2.8% (200 גרם)
  • חצי כוס שמן זית
  • 2 כוסות קמח טפיוקה
  • 2 ביצים
  • כפית מלח
  • בין ½ כוס ל-1 כוס גבינה קשה מגוררת (פרמז'ן, גבינה צהובה או אמנטל)

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום של 190 מעלות צלזיוס
  • (במקביל) מחממים בסיר קטן את החלב ושמן הזית.
  • מכניסים את קמח הטפיוקה למיקסר עם וו גיטרה
  • מוסיפים את החלב החם למיקסר ומערבבים היטב
  • מחכים מעט בכדי שהעיסה תתקרר ומוסיפים פנימה את הביצים
  • מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה וחלקה
  • מוסיפים את הגבינה והמלח ומאחדים למסה
  • יוצרים בידיים (רטובות) יוצרים כדורים ומניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (ניתן גם ליצוק את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון)
  • אופים במשך כ- 25 דקות או עד שהלחמניות זהובות למראה וקשיחות למגע
  • מצננים ונהנים
  • ניתן להגיש עם מטבל סלסה פיקנטי או כל ממרח אהוב אחר.

 

בתיאבון,

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

שכחתם לרשום כמה חלב במתכון

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו