מרק אפונה / עטרה ז׳ורנו

בשיאם של ימי החורף, אין דבר יותר טוב ממרק אפונה חם

מרק אפונה:
מרכיבים:
קילו אפונה.
1 בצל.
2 גזרים.
צרור סלרי.
תבלינים: מלח, כורכום, כמון ומרק עוף.

אופן ההכנה:
משרים את האפונה במשך חצי שעה עם מים חמים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה מלאה.
ומוספים את הגזר שחתוך לרבעים ומטגנים קלות.
לאחר מכן מוספים מלח וכורכום יחד עם ליטר מים חמים ומוסיפים את האפונה.
מי שאוהב סלרי יכול להוסיף , אפשרי ללא.
אני הוספתי צרור שלם קצוץ דק ומבשלת למשך שעה על להבה גבוהה.
לאחר שעה מוסיפה כמון ומרק עוף עד להסמכה מלאה.
תהנו, וחורף בריא לכולם!❤️
לקביעת סדנאות ולקבלת תפריט למגשי אירוח חלבים לישיבות צוות, אירועים פרטיים ועסקיים.
בטלפון: 058-4713348

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו