מרכיבים:
4 מנות של פילה דג ברמונדי
רבע כוס שמן זית איכותי
כף דבש
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
2 כפות חומץ בלסמי
1 לימון סחוט
זרעי חרדל
רוזמרין יבש
פטרוזיליה/כוסברה קצוצה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
הכנה:
1 מחממים תנור ל200 מעלות
2 בתבנית אפיה מרופדת בנייר שמים את הדגים כשהעור כלפי מעלה
3 בקערה מערבבים את השמן זית, דבש, סויה, שמן שומשום, והבלסמי והלימון ושופכים על הדגים משני הצדדים
4 מתבלים קצת בזרעי חרדל, וקצת רוזמרין, מלח ופלפל ומפזרים עלים קצוצים בנדיבות ומזלפים עוד קצת שמן זית
5 מכניסים לתנור ל15 דקות ומוציאים