מרכיבים:
שכבה ראשונה:
150 גרם מרגרינה.
2 חלמונים.
3 כפות מים.
2 כוסות קמח.
1/2 כוס סוכר.
לשה היטב את הבצק ומשטיחה על תבנית תנור עטופה בנייר אפיה ואופה למשך 10 דקות בחום של 180 מעלות.
שכבה שניה:
300 גרם שוקולד מומס.
ממיסה את השוקולד ומורחת על הבצק, מכניסה למקפיא ל-15 דקות.
שכבה שלישית:
150 גרם אגוזים טחונים.
3 ביצים.
3/4 מרגרינה.
כוס סוכר.
כפית תמצית רום.
יש לערבב היטב עם וו גיטרה את המרכיבים ולמרוח מעל השוקולד.
יש לאפות את העוגה בחום של 180 מעלות למשך 45-60 דקות.