מרכיבים:
2.5 כוסות קמח תופח.
1 מרגרינה.
3 כפות סוכר.
2 ביצים.
לתערובת הפיצוחים:
250 גר חלווה.
50 גר׳ פקאן.
50 גר’ אגוזי מלך.
50 גר׳ שקדים.
50 גר׳ מקלות שקדים.
50 גר׳ קשיו.
50 גר׳ אגוזי לוז.
( כל הפיצוחים צריכים להיות לא קלויים)
חצי חבילת מייפל.
אופן ההכנה:
יש לערבב את החומרים של הבצק בעזרת הוו גיטרה.
יש לערבב היטב ולקבל בצק רך ונעים ולרדד את הבצק מבין 2 ניירות אפיה.
לאחר הרידוד יש להניח את הבצק על תבנית פאי בקוטר 26 ס״מ.
יש לסדר את הבצק בצורה מסודרת על התבנית.
לאחר מכן לגרד את החלווה על הבצק ולשים את תערובת הפיצוחים.
לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
לאחר האפיה יש לשים על כל הפיצוחים מייפל ולאפות ל-10 דקות נוספות.
ט"ו בשבט שמח.
לא הבנתי אם הכוונה לסירופ מייפל (של אפיכל וכד') או מייפל טבעי?
כמה זה חצי חבילת מייפל? מייפל מגיע כנוזל ….
מרגרינה??? מימי משתמשמ היום בשומן מוקשה😱😱