ירוק מבחוץ, כתום מבפנים ויש לו גרעינים של אבטיח

"אבטיח כתום" הוא פרי חדש שישווק רק בעונת החורף • בשרו של האבטיח הכתום פריך וטעמו מתוק מאוד • טעמו וראו

חובבי הגורמה והפירות הטריים ישמחו לגלות על המדפים בקרוב פרי חדש: 'אבטיח כתום'. האבטיח הכתום הוא תוצר מיזם משותף של איתי גל, חקלאי ממושב עין יהב בערבה וחישתיל, תאגיד המשתלות הגדול בארץ.

האבטיח הכתום משווק בעונת החורף בלבד והמשלוחים הראשונים מגיעים בימים אלו לשווקים. אבטיח כתום שונה מזני האבטיח האדום המוכרים לכולם ולא רק בצורתו החיצונית.

צורת הפרי אובלית וצבע הקליפה ירוק זית, עם פסי אורך בצבע ירוק בקבוק. צבע ציפת הפרי כתום, הטקסטורה מוצקה ופריכה וטעמה מתוק מאוד. במבחני טעימה הביעו המשתתפים התלהבות מטעמו של הפרי, איכותו והמראה החיצוני.

משקלו הממוצע של האבטיח הכתום הוא כ-3 ק"ג, בשורה משמחת לקונים שלא צריכים להתמודד עם משקל גבוה ומעיק בדרך למקרר הפרטי.

האבטיח הכתום יאפשר לחובבי האבטיחים שנאלצו להיפרד מהם בצער לתקופת החורף ליהנות מפרי טוב וטעים יותר מהמקור. ניתן להשתמש בו להעשרת המראה והטעם של סלטים ושולחנות אירוח.

הפרי גדל בתנאי חממה כאשר נוף הצמחים מודלה והפירות תלויים באוויר. כל פרי נעטף כבר בשלבים מוקדמים בשקית רשת צבעונית במטרה לשמור ולהגן עליו מכל פגיעה חיצונית. שקיות הרשת הצבעונית נשארות ועוטפות את הפירות במשך כל הדרך למדף המכירה בחנות.

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

העיקר חסר מן הספר, כמה עולה לנו התענוג הזה?

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו