רודריגז – מסעדת בשרים מחממת לכם את החורף

"אנחנו ממשיכים לחמם לכם את הצלחת", מבטיח השף אלי מנחם. שף הצמרת אלי מנחם שהגיע לעמוד בראש המטבח של 'רודריגז' ועומד מאחורי התפריט האהוב של המסעדה. הרכיב את המנות מבשר טרי ובליווי של חומרי גלם אכותיים.

יש דברים שצריך לטעום כדי להבין אותם. כך במסעדת הבשרים המובילה 'רודריגז'

אלי מנחם, שף צמרת ידוע שלמד בספרד וכיכב בין היתר כשף מוביל ב'מסעדת לגוטה', שף הבית של 'מסעדת ראנץ' האוס' באילת, שף אירועים של מלון רויאל ביץ' של אילת ועוד, הבטיח וגם קיים, בופה צהריים עשיר לצד מנות ערב איכותיות והכל בטעם נפלא.

אז מה מחכה לנו היום במסעדה?

השף: בצהריים תוכלו להנות מבופה עשיר המגיש מנות בשר, תבשילים, קדרות חמות, ומרקים מענגים והכל במחיר שווה לכל כיס.

לאחר הבופה תוכלו להנות בערבים מתפריט המסעדה,
ומתפריט אלכוהול ויינות מובחרים.

אני שואף לכך שאנשים יבואו לחוות את החוויה הקולינרית, ולא ייצאו למסעדה כעוד 'סתם' מקום בילוי שאוכלים בו. מעבר לאוכל – מבחינתי יש כאן חוויה של טעם וריח. לשבת בנחת, ברוגע, לשתות יין משובח, ליהנות מארוחה מלאה מנות פתיחה מפתיעות, להמשיך עם פלטות בשר עסיסיות לצד בקבוק יין אדום פרותי, למצות את ההנאה עם קינוח מתוק שוקולדי לימוני או בכל טעם שתרצו.
ברודריגז תימצאו בילוי אמיתי לצד חוויה קולינרית וכמו שאומרים. יש טעם לצאת מהבית.

אני ממליץ לכולם להגיע עם ראש פתוח להנות המהאווירה ומהמנות.

אפשר להתרשם מהמסעדה באתר שלנו בפייסבוק ובגוגל מפות אפשר לראות את המסעדה מפנים.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו