יש מאכלים שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים. ולא, לא מדובר בג'אנק פוד, כי עם דווקא באוכל בשרי טעים ומזין. אם עדיין לא השתכנעתם שכדאי וטעים להכין כנפי עוף ברוטב ברביקיו, נספר לכם גם שזמן העבודה לוקח כ-10 דקות.
למה להאריך בדיבורים? בואו נפתח שולחן:
מצרכים:
10 כנפיים נקיות וחצויות
3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
משרים את הכנפיים ברוטב, עדיף כמה שיותר זמן
מכניסים לתנור לכשעה על חום של 200 מעלות. לאחר חצי שעה ראשונה, יש להפוך את הכנפיים.
בתיאבון!
צפו: כך תאכלו כנפיים בלי שיישארו חתיכות עוף צמודות לעצם
והנה ההסבר בכתב: קורעים את הסחוס מהצד הרחב, ולוחצים מהצד השני. מסובבים ומושכים החוצה את העצם הקטנה. מושכים החוצה את העצם הגדולה, וזהו – אפשר לאכול.
יש עוד דברים בכנפיים חוץ מעצמות שהם לא אכילים.
הכל אכיל – ויאכלו ענוים וישבעו' – על ראשו ועל כרעיו יאכלנו בנשימה אחת
באיזה הכשר היו הכנפיים?
עדיף כבר לאכול את הכנפיים רגיל. יותר מהיר ויותר יעיל