כך תכינו פוקצ'ה איטלקי לפי הטעם שלכם

איך אתם אוהבים את הפוקצ'ה שלכם? קבלו מתכון מיוחד לפוקצ'ה איטלקי טעים במיוחד, כאשר את התוספת למעלה אתם יכולים לבחור לפי הטעם שלכם. ויש גם טיפ מיוחד של השפית חני כהן

מתכון לפוקצ'ה איטלקית טעימה, מאת השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה הירושלמית.

חומרים להכנה:

2 קילו קמח
ליטר מאתיים מים
חמש כפות שמרים
2 וחצי כפות סוכר
שמים במיקס על וו לישה למספר דקות ומוסיפים:

120 מל שמן
2 כפות מלח.

ממשיכים ללוש בוו לישה כחמש דקות נוספות.

אופן ההכנה:

לאחר שהבצק מוכן, מוציאים אותו מקערת המערבל, ומחלקים לכדורים של 300 גרם לכדור. מרדדים עם מערוך, מורחים שמן זית, עלי רוזמרין או טימין.
להוציא, לחלק לכדורים של 300 גרם כל אחד

וכאן תרשו לדימיון ולחושי הטעם להוביל אתכם: תפזרו כל תוספת שתרצו, חצילים, גבינה בולגרית, עגבניה עם בצל מטוגן.

סיימתם? הכניסו לתנור בחום 180 מעלות לעשרים דקות.

טיפ של השפית חני כהן:
עדיף להתפיח על המגש חצי שעה לפני האפיה.

בתיאבון!

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

יוו צחקתי עד דמעות 🙂 אם אני אשים מאתיים ליטר מים זה כבר לא בצק זה בריכה.. התחלתי למלא אמבטיה :)))))

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו