צילום - נילי שניר

איך מקלפים עגבנייה? מהיום בקולפן!

אוהבים עגבנייה אך ללא קליפה? בחברת הזרע פיתחו פתרון יוצא דופן שיאפשר לכם להיפטר מהקליפה בקלות באמצעות קולפן!

דמיינו לעצמכם עגבנייה שמתקלפת בקלות בעזרת קולפן, ממש כמו מלפפון או גזר למרק שלכם, לשקשוקה או לסלט מטבוחה. עכשיו זה אפשרי. עגבניית דורה, חידוש מרענן ותוספת מעניינת לזני העגבניות שמטפחים בחברת "הזרע", מהמובילות בעולם בטיפוח, ייצור ושיווק זרעי ירקות וגידולי שדה.

דורה הינה עגבניית תמר (רומא), גדולה ומוצקה בצורת ביצה, חלקה מאוד בעלת מתיקות עזה. בעלת אחידות פרי מצוינת, צבע אחיד, אדום עז ומכילה ליקופן (נוגד חמצון) במינון גבוה מהרגיל. בנוסף, מדובר בעגבנייה הראשונה שניתן לקלף באופן מושלם (אודות לקליפה חלקה) באמצעות קולפן.

חברת "הזרע" מתמחה בפיתוח זני ירקות לחקלאות עם התמקדות בעמידות לתנאי אקלים, מזג אויר וקרקע שונים, הפיתוחים האחרונים של החברה הינם בדגש על טעם ובעגבנית דורה ניתן להבחין בעגבנייה עשירה בטעם, דומיננטית ומתוקה. מדד הבריקס שבודק את כמות הסוכר בירקות ופירות חושף, כי עגבניית דורה היא מהמתוקות שבעגבניות הגדולות.

המתיקות לא רק מוסיפה טעם, אלא גם משנה את אופן הבישול. בהכנת תבשילים עגבניית דורה תחסוך לכם בצורך להוסיף סוכר, המתיקות מגיעה מתוך העגבנייה.

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

זה יעזור בפסח

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו