מתכון השף: קרפצ'יו בקר טרי

אין כמו קרפצ'יו טרי כדי לשדרג כל ארוחה. השף עידן זינו ממסעדת רוזה עם מתכון שאתם חייבים לנסות בבית

מצרכים:
• פילה בקר טרי
• שמן זית טהור
• חומץ בלסמי
• לימון טרי
• צלפים
• מלח ים אטלנטי
• פלפל שחור גרוס
• עלי בייבי רעננים

אופן הכנה:
לפרוס את הפילה לפרוסות דקות בעובי של 0.5 מיל'
להניח על צלחת שטוחה
לדפוק את הפילה עד שיהיה דק לעובי של 0.3 מיל
לזלף שמן זית, חומץ בלסמי, קורט מלח ופלפל לסחוט חצי לימון לפזר את עלי הבייבי
ו… בתאבון

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
3 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

איכככככככככככס
זה לא מבושל!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתה לא אוכל הרינג???
גם הרינג זה דג חיי!!

הרינג הוא כבוש וכבוש כמבושל!!
אבל זה לא כבוש כלל וכלל זה סהכ מתובל שלתי דקות לפני שאוכלים,
זה חי לכל דבר וגם לא בריא בכלל!!

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו