7 טיפים למנגל מושלם

השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז הירושלמית, שמתמחית בבשרים, מעניק לנו את הטיפים למנגל מושלם.

הטיפים למנגל מושלם

1) מומלץ לקנות בשר טרי ולא קפוא

2) כדאי ומומלץ להשרות את העופות והפרגיות  לילה קודם בתערובת שבחרתם, שמן זית תבלינים  ועוד.

מצורף מתכון מיוחד

3) אם אתם רוצים להמליח מעט את הבשר רצוי להמליח עם סיום הצליה דקה ממש לפני שמורידים את הבשר מהאש.

4) כדאי לצלות גם שיפודי ירקות, זה טעים ובריא.

5) הכינו מבעוד מועד בקערות נפרדות את כל סוגי הבשרים שהחלטתם לצלות, נתח טרי של בשר מתבלים במלח ופלפל שחור וצולים.

6) מומלץ לצלות נתחים שלמים של בשר, וכנ"ל עוף בשלימותו.

7)לדבריו של השף בשר אדום לא משרים . לא ביין או במרינדה את העופות ופרגיות מומלץ להשרות.

והנה מתכון נפלא למרינדת עוף  להשרות לילה קודם

גרידת לימון, עלי אורגנו טריים, שמן זית, מלח ופלפל , מערבבים ומשרים את העוף כל הלילה.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו