צילום-קונספטיק

מתכון לגלילות חציל ממולאות גבינת עיזים של השף אלעד אמסלם

השף הראשי של רשת קפה ג'רג, אלעד אמסלם מגיש לכם מתכון להכנת גלילות חציל ממולאות בגבינת עיזים

מרכיבים ל- 12יחידות:

2 חצילים
גבינת עיזים
2 קופסאות של עגבניות מרוסקות
4 שיני שום פרוסות
חופן עלי בזיליקום טריים
1 בצל
שקית של פתיתי מוצרלה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
וקורט סוכר לפי הטעם

אופן הכנה:

1. פורסים את החציל לפרוסות בעובי של 1 סמ'
2. מושחים את הפרוסות בשמן זית, מפזרים מלח גס ומכניסים לתנור עד להשחמה
3. במחבת מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את פרוסות השום, עגבניות מרוסקות, מעט מלח, פלפל שחור וסוכר לפי הטעם.
4. מוסיפים את עלי הבזיליקום, ונותנים לרוטב להתבשל מס' דקות.
5. לוקחים את פרוסות החצילים, ממלאים כל פרוסה ב50 גר' גבינת עיזים ומגלגלים.
6. שופכים לתבנית הגשה את רוטב העגבניות, מסדרים מעל את גלילות החצילים ומפזרים את פתיתי המוצרלה
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 כ- 10 דק
8. מפזרים מעל עלי בזיליקום טרי

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו