עוף מתוק ברוטב סילאן ושום עם שזיפים, בטטות ובצלי שאלוט
מצרכים:8-10 חתיכות עוף (לדוג' שוקיים, ירכיים)
6-8 בצלי שאלוט
1 בטטה גדולה חתוכה
10 שזיפים מיובשים מגולענים
חומרים למשרה: 2 כפות שמן זית, 5 כפות סילאן, שן שום כתושה, קורט אבקת קינמון, כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
אופן הכנה:-מערבבים הקערית את כל חומרי המשרה.
-מניחים בקערה את חלקי העוף, בצלי השאלוט, השזיפים והבטטות ומתבלים היטב בחומרי המשרה.
-מניחים על תבנית התנור וצולים במשך שעה וחצי ב180 מעלות.