מתכון לשבת: דג סלמון עטוף במגוון תבלינים

לקראת שבת, מגיש שף אבנר אברהם מתכון קל להכנה של דג סלמון עסיסי עטוף במגוון תבלינים טעימים. בתיאבון!

דג סלמון, שעולה כמעט על כל שולחן שבת, במתכון מעט שונה אך טעים במיוחד, אותו מגיש עבורכם שף אבנר אברהם.

מצרכים:

6 מנות פילה סלמון ללא העור והאידרה חתוך לרוחב בעובי כ 4 ס"מ
2 כפות תערובת תבלין פילדלפיה (אפשר לרכוש ברשתות המזון)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח
1 כף טימין טרי קצוץ דק
1/3 כוס שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק

אופן ההכנה:
מערבבים את כל התבלינים עם השמן
מורחים בנדיבות על הסלמון
מניחים בתבנית אפיה ומכניסים לתנור חם בטמפ' של 180 מעלות כ-15 דקות

בתיאבון!

לכל המתכונים של שף אבנר אברהם לחצו כאן

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
3 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

של איזה חברת תבלינים הפילדלפיה?

התבלין של ברמן

איזה עוד דג מתאים מלבד סלמון?

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו