מתכון קל וטעים: קציצות דג ים טחון

קציצות דג ים טחון - מתכון קל וטעים שישמח את כל המשפחה, באדיבות השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז

קציצות דג ים טחון – מתכון קל וטעים שישמח את כל המשפחה , באדיבות השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז:

"אין כמו קציצות דגים על צלחת אורז מהבילה", מדגיש השף. ומזכיר לנו שמסעדת רודריגז ידועה במנות הבשרים היחודיות שלה, ועדיין הצלחנו להוציא ממנו מתכון דג.

מוצרים:
1 קג דג טחון, (כל דג שתבחרו)
מוסיפים גרידת לימון מלימון אחד
צ'ילי אדום קצוץ
3 שיני שום קצוץ
חופן כוסברה
מלח, פלפל, שמן זית ומעט פירורי לחם

אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים ויוצרים צורת קבב, מסדרים על תבנית ואופים במשך 10 דקות, בחום של 180 מעלות

בתיאבון!

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו