העבודה המשתלמת הבאה שלכם

יש אנשים שעבורם עבודה בהייטק נשמעת כמו חלום רחוק

בניגוד למה שרבים נוהגים לחשוב, העבודה בהייטק אינה מיועדת רק לגאוני על במחשבים. בחברות אלה ישנם תפקידים שונים שניתן להשתלב בהם גם אם אינכם מתכנתים מגיל 12, וגם אם דווקא קורץ לכם תחום אחר כמו קידום אתרים או שיווק.

המקצועות השונים הקיימים בהייטק

חושבים לעבור קורס מזורז לפני שאתם מגישים קורות חיים כדי להתקבל לעבודה בהייטק? אלה כמה מבין המשרות המבוקשות יותר בהייטק שאינן דורשות ידע בתכנות:

  • מקדמי אתרים – המטרה העיקרית של מקדם האתרים היא להביא את האתר לתוצאות הראשונות בחיפוש בגוגל. חברות הייטק רבות מעסיקות מקדמי אתרים שיכולים לעזור להם להיות הראשונים בגוגל ובתחומם.
  • מנהל רשת – לאחר קורס של ניהול רשתות שנמשך כחצי שנה, ניתן להתקבל לעבודה כמנהל רשת. כלומר, האדם האחראי על החומרה הפיזית של המחשב – ראוטרים, מודמים, ניטור פעילות הציוד ועוד.
  • בדיקת תוכנה – בודקי תוכנה QA מבוקשים מאוד בהייטק, שכן לפני שתוכנה כלשהי יוצאת לשוק, יש צורך לבדוק אותה לעומק ולראות אם ניתן לשווק אותה.
  • מנהלי מוצר – חברות הייטק מחפשות אנשים שיודעים לנהל מוצרים, על מנת לשווק את המוצרים האלה בדרך הטובה ביותר.

מחפשים עבודה אונליין

אחת הדרכים הטובות יותר למצוא עבודה בתחום ההייטק, ועבודה באופן כללי, היא לשלוח קורות חיים במסגרת אתרים לחיפוש עבודה. אתרים אלה מאפשרים פלטפורמה נוחה ואיכותית. אם בעבר היה צורך להדפיס את קורות החיים ולשלוח אותם בדואר, הרי שהיום ניתן לשלוח קורות חיים בלחיצת כפתור.

אבל דווקא בעידן שבו הכול הופך לנגיש, חשוב לשים לב למשרות ולקורות החיים שאנו שולחים. שכן, אם אינכם מעוניינים לקבל הצעות בלתי רלוונטיות, לא כדאי להעביר מלכתחילה קורות חיים למשרות בלתי מתאימות. הקדישו בין דקה לשלוש דקות כדי לקרוא את פרטי המשרה ואת דרישותיה. האם היא מתאימה לכך? האם יש לכם את הכישורים המתאימים, כפי שמצוין במשרה?

כמו כן, ברגע שאתם מקבלים פנייה ומזמינים אתכם לראיון עבודה, חשוב להתכונן אליו היטב. שננו את קורות החיים שלכם כדי שתהיו מוכנים לענות על כל שאלה, קראו על החברה והשירותים שהיא מציעה ואפילו בצעו סימולציה עם חברים קרובים.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו