מתכון לשבלולי קרפ במילוי גבינת שמנת, טונה מעושנת ועירית

חג השבועות בפתח והתכונה לקראת ארוחת החג החלבית בעיצומה. בחג השבועות הזה, טונה סטארקיסט מזמינה אתכם לבשל ולאפות עם מבחר מוצרי הטונה האיכותיים. טונה סטארקיסט אינה מכילה חומר משמר ועשירה בחלבון מלא ואיכותי, כך שתוכלו לכבד את שולחן החג במאכלי חלב בריאים, מזינים, טעימים ויצירתיים שיקצרו מחמאות מכולם

מצרכים:

לקרפים:

4 ביצים

¼ כוס מים

1 כוס קמח

1 כוס חלב

½   כפית מלח

1 כף חמאה מומסת + מעט חמאה  לשימון המחבת

למלית:

1 קופסה של טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה

250 גר‘ גבינת שמנת

עירית קצוצה לפי הטעם

אופן ההכנה:

קרפים:

טורפים את כל  החומרים בקערה עד שנוצרת בלילה חלקה ללא גושים

ומכניסים למקרר לשעה

משמנים מחבת טפלון  בחמאה

יוצקים חצי מצקת מהבלילה

ומסובבים את המחבת כדי שהבלילה תכסה את כולה בשכבה אחידה ודקה

מטגנים עד הופעת בועות  והופכים לצד השני ל-10 שניות

 מלית: מערבבים היטב  בקערה את כל חומרי המלית

הרכבת המנה: מורחים כל  עלה קרפ בשכבה אחידה מהמלית ומגלגלים

פורסים את גלילי הקרפים לרוחבם לשבלולים (כמו סושי)

ומסדרים בצלחת הגשה.

באדיבות טונה סטארקיסט

קרדיט צילום: טל סיוון ציפורין

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
2 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

נראה לי שאסור גבינה עם טונה??????????????

זה לא טונה מעושנת בכלל!

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו