מתכון לפרנץ' רוסט חגיגי ועסיסי

מתכון חג מבית וול דאן

החומרים:

נתח פרנץ' רוסט צרפתי

מבית וול-דאן

3 כפות חרדל

2 כפות דבש

3 שיני שום קצוצות

טימין ורוזמרין קצוץ

מעט שמן זית

מלח ופלפל

אופן ההכנה: צורבים במחבת חם את הבשר מכל הצדדים. מערבבים בקערה את תערובת החרדל ומורחים את הנתח. מניחים על רשת ומגש ומכניסים לתנור ב-150 מעלות לשעתיים וחצי, נותנים לנתח לנוח חצי שעה ופורסים

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
5 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

למה אין סירטון שמראה איך לבשל

איזה מספר חלק זה

למה אין סרטון והסברה יותר נורמלית?

אין יאוש

אין

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו