פטריות מצופות אפויות / מירב מלכה

פטריות מצופות אפויות / מירב מלכה

מתכון מעולה עם פטריות אהובות

חומרים:

סלסלה של פטריות טריות

פירורי לחם

ביצה

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

יש לשטוף ולייבש את הפטריות בנייר סופג.
לטבול את הפטריות בביצה טרופה עם מלח ופלפל שחור גרוס
לצפות בפירורי לחם .
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה או עד שמזהיב.
להגיש לצד רוטב צ'ילי או כל קוטב אחר מועדף.
בהצלחה

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה' לחצו כאן

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו