קר, מתוק ומושלם לקינוח: סורבה דודבנים / חיה קסטיאל

קר, מתוק ומושלם לקינוח: סורבה דובדבנים / חיה קסטיאל

מתכון מבית 'קול כבודה'

חומרים:
חצי ק"ג פרי טחון – דובדבנים, קיווי, תות שדה, בננה, פירות משומרים

3 כפות אבקת גלי

לסירופ:
1 כוס מים

חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:
לבשל בסיר את הסירופ סוכר אחר כך לערבב יחד עם הפרי ולטחון היטב להוסיף את אבקת הג'לי.

מעולה עם קיווי, תות שדה, אננס, בננה, קיווי, פירות משימורים ועוד.

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה' לחצו כאן

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו