פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן

פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן

מתכון מבית 'קול כבודה'. הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן

החומרים:

1.5 כוסות קמח

כפית תמצית וניל

רבע כפית מלח

כף סוכר

1.5 כוסות חלב

50 גרם חמאה

2 ביצים

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ומערבבים את כל החומרים בעזרת מוט בלנדר.

מחממים את המחבת על להבה בינונית, ומורחים את המחבת בשכבה דקה של חמאה,

לאחר מכן יוצקים מעט מן הבלילה למחבת ומשטיחים לקבלת הקרפ המושלם שלכם.

אפשר להוסיף ריבת חלב, ממרח לוטוס, ממרח שוקולד לבן\חום,

לצד כדור גלידה ומגוון שוקלדים.

בתאבון!

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה'

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו