תבשיל פרגיות ברוטב חמאת בוטנים ובצל מקורמל / ניסי גולדרייך

פרגיות עם בצל מקורמל וחמאת בוטנים השילוב החדש

החמאת בוטנים יכולה להיות תחליף למלח, יש בו מליחות מיוחדת ועדינה, במתכון הזה יש שילוב של מתוק מלוח וקצת פיקנטי שיוצר טעם מעודן ומיוחד לתבשיל עוף מושלם.

מרכיבים:
6 פרגיות חתוכות לרצועות בינוניות (אפשר להחליף בחזה עוף)
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפות דבש 
4 כפות חמאת בוטנים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
כף חומץ בלסמי
כף שטוחה צ׳ילי גרוס
כפית שטוחה  פלפל שחור גרוס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שמן זית בחומציות נמוכה
הכנה:
1 מחממים סיר סוטאז׳ על להבה גדולה
2 מתחילים לטגן ולאדות את הבצל ומוסיפים מעט שמן זית ואת הדבש ומבשלים עד שהבצל מקבל צבע קרמל יפה
3 מוסיפים את הפרגיות החתוכות ומטגנים עד להזהבה קלה
4 מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב מלבד הפטרוזיליה ומערבבים היטב ומורידים לאש נמוכה וממשיכים לבשל בלי כיסוי כ3/4 שעה עד שהנוזלים מצטמצמים מעט
5 מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים, מוסיפים מלח במידת הצורך ומורידים מהאש
בתאבון!

2 1 הצבעה
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

לא מבין מה זה פרגית.
פרגית היא עוף שלם צעיר.
האם הכוונה לכל העוף ?

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו