סופגניות / עטרה זורנו

זה רק נשמע קשה כל הטיפים והסודות ליצירת הסופגניה המושלמת!!!

מרכיבים:
1/2 קילו קמח.
2 ביצים.
1/3 כוס שמן.
3 כפות סוכר.
כף שמרים.
כפית תמצית וניל.
1/4 כפית מלח.
1/2 כוס מים.
לטיגון ולציפוי:
שמן.
ריבה, אבקת סוכר, ממרח שוקולד, שוקולד לבן וחום לקישוט.
אופן ההכנה:
1. יש לערבב את הקמח, השמרים והסוכר היטב בעזרת וו גיטרה.
2. לאחר מכן ליצור גומה במרכז הבצק ולהוסיף את הביצים ובזרם דק את השמן, תמצית וניל והמים וללוש היטב.
3. יש ללוש את הבצק כ-5 דקות בקערת המיקסר ולאחר מכן יש להוסיף את המלח.
4. הבצק צריך לצאת דביק וזה מצויין!
לכן השתמשו בעזרת קלף להעבירו מקערת המיקסר לקערה משומנת היטב.
יש לתת לבצק שעה של התפחה.
5. לאחר שהבצק תפח יש לחלק את הבצק לכדורים, שכל כדור ישקול כ-50 גרם.
6. את הכדורים יש להניח על נייר אפיה שחולק לקוביות על מנת שהמעבר של הסופגניה לשמן יהיה יותר קל וצורת הסופגניה לא תהרס.( יש הסבר בהייליט)
7. יש לתת לבצק לאחר שחילקנו לכדורים להתפחה נוספת של עוד כשעה.
8. יש לחמם את השמן לחום של 160-170 מעלות על מנת שהסופגניה תיהיה מוכנה מבפנים ולא רק מבחוץ.
9. יש להעביר את הסופגניות יחד עם הנייר האפיה לשמן ולאחר כ-2 דקות להפוך את הסופגניה לצד השניה.
(יש להקפיד להוציא את הנייר האפיה)
10. לאחר שהסופגניות מוכנות והתקררו יש לזלף לתוך הסופגניה בעזרת צנטר/ כפית ממרח שוקולד/ ריבה ולקשט מעל באבקת סוכר/ שוקולד ועוד..
לקביעת סדנאות לחנוכה: מתנסים, מרכזי קבילה, צוותי עובדים ועוד..
עטרה-0584713348

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו