מרכיבים:
4 פלפלים ירוקים.
4 פלפלים אדומים.
1 כוס אורז.
300 גרם בשר טחון.
2 בצלים- לטיגון.
100 גרם צנוברים קלויים.
1/2 צרור כוסברה טריה.
תבלינים: מלח, מרק עוף, צילי גרוס, ראס אל חנות, פלפל שחור ופפריקה.
אופן ההכנה:
1. יש לבשל את האורז כ-10 דקות, האורז אינו צריך להיות מוכן באופן מלא.
2. לאחר שהאורז מוכן יש להעביר למסננת ולתת לכל הנוזלים לרדת.
3. בזמן שהאורז מתקררים יש להכין את הבשר שמתווסף לקערת האורז.
4.מטגנת כ-2 בצלים עד להזהבה ולאחר מכן מוסיפה את הבשר הטחון והצבורים ומטגנת כ- 10 דקות.
5. לאחר מכן מוסיפה את כ-3 כפות כוסברה טריה ותבלינים: מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות וצילי גרוס.
6. יש להקפיד שהתערובת הבשר תתקרר ורק לאחר מכן להוסיף אותה לקערת האורז ולערבב היטב לאיחוד מלא, ניתן להוסיף עוד כ-3 כפות כוסברה טריה.
7. לאחר שתערובת הבשר מוכנה יש למלא את הפלפל הממולא.
7. יש לטגן קלות את הבצל בשמן חשוב שהסיר יהיה רחב ולהוסיף כ-3 כוסות מים ולתבל במלח, מרק עוף, פפריקה ובכוסברה טריה.
8. את הפלפל יש למלא בתערובת הבשר והאורז ולשים בסיר.
9. את אותה פעולה יש לעשות ביתרת הפלפלים ולבשל כ-25 דקות.
לקביעת סדנאות ולתפריט מגשי אירוח, עטרה- 0584713348