מרכיבים:
4 בטטות.
6 שיני שום.
כוסברה טריה.
מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית..
אופן ההכנה:
1. יש לשטוף את הבטטה היטב ולחתוך לאורך.
יש להשאיר את הקליפה של הבטטה למי שאוהב.
2. יש לשים את התבלינים, כוסברה והשום בקערה ולערבב היטב.
3. יש לאפות את הבטטה כ-30 דקות בחום של 200 מעלות שהתבנית מכוסה בנייר כסף.
ב- 5 דקות האחרונות יש להסיר את הנייר הכסף ולהעביר את התנור לתוכנית גריל.
לקביעת סדנאות ולתפריט מגשי אירוח, עטרה-0584713348
מדהים!! כמה פשוט ככה טעים!!