מרכיבים:
5 תפוחי אדמה.
2 בטטות.
1 בצל.
4 כפות כוסברה טריה.
4 ביצים.
תבלינים: מלח, פלפל שחור.
לרוטב:
שמנת חמוצה.
2 כפיות כוסברה טריה.
תבלינים: מעט מלח ופלפל שחור.
שמן- לטיגון.
אופן ההכנה:
1. יש לגרד את תפוחי אדמה.
2. יש לשים את תפוחי האדמה במגבת ולסחוט את כל הנוזלים שיוצאים מתפוחי האדמה.
3. יש לגרד את הבצל והבטטה ולהוסיף לקערת התפוחי האדמה.
4. יש להוסיף את התבלינים, הביצים ולערבב היטב.
5. יש לקחת מהבלילה וליצור כדורים בגודל שאתם אוהבים.
6. ולטגן בשמן חם משני צדדי הלביבה.
7. יש לערבב את חומרי הרוטב.
לקביעת סדנאות ולתפריט מגשי אירוח לאירועים, עטרה-0584713348