מרכיבים:
קילו קמח.
כף שטוחה מלח.
שקית אבקת אפיה.
1 חבילת מרגרינה.
1/2 כוס שמן.
1 ורבע כוס מים.
לציפוי:
2 ביצים טרופות במים.
שומשום/ קצח.
אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר בעזרת וו גיטרה יש לערבב את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה והמלח.
2. לאחר מכן יש להוסיף את החומרים הנוזלים: שמן, מים ומרגרינה ולערבב היטב לבצק רך ונעים.
3. לאחר מכן יש לחלק את הבצק ל-4 חלקים וכל חלק לגלגל לנקניק ארוך ודק ולחתוך לפסים באורך כ-7 ס״מ ולגלגל לעיגולים.
4. יש לטבול כל עוגיה בביצה ולצפות אותה לאחר מכן בשומשום.
5. יש לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות עד להזהבה.
6. יש לשמור היטב את העוגיות בקופסא אטומה.
לקביעת סדנאות לערבי צוות, ישיבות, למורים ולגננת, וקבלת תפריט חלבי/ בשרי – עטרה-0584713348