צלעות טלה מגולפות עצם על שום מקורמל ובטטות אפיות וקרם סלק

באדיבות השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז הירושלמית

חומרים להכנה;
קארה שלם של צלעות טלה מגולפות לבקש מהקצב
מורחים את הצלעות בשמן זית עם פלפל שחור גרוס ומלח גס ,
אופים בתנור על 185 מעלות למשך 26 דקות.
לקרם הסלק;
מבשלים 4-3 סלקים שלמים במים למשך שעה, מקלפים וטוחנים בבלנדר עם מעט שמן זית ומלח גס.
לשומים המקורמלים, יש לחצות את השומים לשניים, מורחים במעט שמן זית, פלפל שחור ואופים בתנור למשך 15 דק׳.
אותו הדבר עושים גם לבטטות המקורמלות, כשהם יוצאים מהתנור מברישים אותם במעט סילאן.
בתיאבון וחג שמח
רודריגז (1)

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו