בראוניז, שוקולד ואגוזים שילוב מנצח

רכות העוגיות וקשיות האגוז מממממ..., טעים מאוד .

חומריםbrauniz_1-300x224

120 גר' חמאה רכה

120 גר' שוקולד מריר

4 ביצים בטמפ' החדר

½ כפית מלח

2 כוסות סוכר

1כוס קמח

1 כוס אגוזים קצוצים

הוראות הכנה

להמיס את השוקולד והחמאה יחד , לקרר לאחר מכן להכניס את הביצים אחת אחת לערבב לאחר כל ביצה עד להטמעה מלאה, להוסיף סוכר, מלח, קמח ולבסוף את האגוזים , לבחוש היטב לתערובת אחידה, לשפוך לתבנית לאפות כ-30 דקות בטמפ' של 180 מעלות.brauniz_2-300x224

לאחר שהעוגה התקררה מעט, לחתוך לקוביות לא גדולות ולא קטנות.

 

 

 

 

brauniz_4 14678
לעוד מתכונים לחצו כאן

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו