מיוחד: מתכון פשוט להכנת פשטידת קישואים על מצע תפו"א

פשטידה זה הפתרון הטוב ביותר כתוספת מרשימה לארוחה ויוצרת תחושה של ארוחה מושקעת

חומרים

5 קישואים נקיים ושטופיםpashteda_1-300x224

1 בצל יבש קצוץ

2 תפו"א גדולים או 3 בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח לבן

פלפל שחור

¼ כוס שמן

2כפיות מלח

הוראות הכנה

לשטוף את התפו"א עם הקליפה לשים אותם רטובים בצלחת ולהכניס למקרו בטמפ' גבוה ל8 דקות לערך ולהוציא שיתקררו.

את הקישואים לגרד בפומפיה העבה או במגרדת של מעבד המזון, להכניס לקערה להוסיף את הבצל הקצוץ, הביצים, השמן, הפלפל השחור והמלח , לערבב לתערובת חלקה להוסיף את הקמח ולערבב.

לקלוף את תפו"א , לחתוך לעיגולים ולשטח בתבנית עגולה עם נייר אפיה, לפזר מעט מלח, פלפל שחור ומעט שמן זית, לשפוך מעל את תערובת הקישואים להכניס לתנור ולאפות בטמפ' של 180 מעלות כ– 45דקות.

לעוד מתכונים לחץ כאן

כך תאפו לחם יותר איכותי: צפו בקולט האדים בפעולה

pashteda_5-300x224 pashteda_6-300x224 pashteda_4

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו