גפילטע פיש בלי הפיש!

בחוות הבריאות במצפה אלומות תגלו את החופש הפנימי האמיתי, אחרי שתבלו שם שבוע ותגלו את היופי שבבריאות תבינו על מה אני מדברת. ועד אז הצלחתי לקחת משם מתכון מקסים לשבת של גפילטע פיש מפתיע.

גפילטע פיש בלי הפיש (טבעוני)


המרכיבים (ל-12 קציצות):image (1)
לקציצות:
2 כוסות שקדים, מושרים במים במשך 8 שעות ומסוננים (אין צורך לקלף)
1 כוס אגוזי פקאן
2 גזרים, חתוכים
2 גבעולי סלרי, פרוסים
1 כף בצל, קצוץ
1/4 כפית מלח
2 דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקה (משיגים בחנות טבע)
לקישוט: 12 עיגולים דקים של גזר

לחזרת:
2 סלקים בינוניים, חתוכים לקוביות
1 כפית גדושה אבקת ווסאבי
1 כפית מיץ לימון טרי
1 כפית ג'ינג'ר, קצוץ

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את כל חומרי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה. יוצרים מהתערובת קציצות ומקשטים בפרוסות גזר.
  2. מכינים את החזרת: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. מגישים את הגפילטע פיש עם החזרת.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו