לביבות תפוחי אדמה קראנצ'יות ו… טריק!

לביבות תפוחי אדמה חמות הן תמיד חוויה נפלאה. ועם הטריק המיוחד והאיטריות הדקות, הן טעימות טובות וקראנצ'יות מתמיד!

ברוח חנוכה ההולך ומתקרב, המתכון הזה ללביבות תפוחי אדמה הוא מתכון פשוט מושלם בעיני כי הוא

גם מכיל פטנט פשוט שחוסך המון, אבל ה-מ-ו-ן זמן ועבודה!

וגם יש בו פטנט שהופך את לביבות תפוחי האדמה המוכרות לסופר קראנצ'יות בפה!

וזה הכי כיף בעולם! :)

לביבות-תפואד-קרנציות-

מצרכים:

3 תפוחי אדמה, מקולפים

1 כוס אטריות דקות

3 כפות סוכר חום/לבן

1/2 כפית מלח

1 ביצה

אופן ההכנה:

1. הפטנט הראשון- מכניסים את תפוא"ד למיקרוגל בדיוק ל-2 דקות.

למה?

ככה המים שנמצאים בתפוא"ד יתאדו והעמילן ישתחרר וידביק טוב יותר את הלביבות אחת לשנייה :)

ואז גם לא צריך לסנן את המים של תפוא"ד.

2. מגררים את תפוחי האדמה בפומפיה גסה.

3. שופכים מים רותחים מהקומקום על האטריות הדקות.

4. מחכים בדיוק 2 דקות, לא יותר מזה, שלא יהפכו לעיסה.

5. מסננים את האטריות מהמים, הן עדיין קצת קשות וזה בסדר.

מוסיפים אותן לתפוא"ד ואת שאר התבלינים.

6. מטגנים במחבת טפלון עם מעט שמן זית ומוסיפים כל פעם שחסר.

אפשר להכין את הלביבות יותר מלוחות או יותר מתוקות- פשוט הפחיתו מכמות הסוכר בהתאם למה שאתם אוהבים.

רוצים מתכונים נוספים עם תפוחי אדמה? כנסו לאתר יאמי מאמי!

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

וווהי זה נראה טוב בא לי גם

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו