מיוחד לשבת: פילה סלמון צלוי בעשבי תיבול

מוזמנים לכבד ולגוון את שולחן השבת עם מתכון לדג מושלם שישאיר לסועדים המון טעם של עוד

קול כבודה (1)_עמוד_2

חומרים

700 גר' פילה סלמון
צרור רוזמרין, צרור מרווה וצרור קורנית.
2 כפות חרדל
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון סחוט טרי
גרד מלימון אחד
פלפל גרוס ומלח גס לפי הטעם
כוס יין לבן

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מסדרים על תבנית אפייה מיטת עשבי תיבול.
3. מניחים את פילה הסלמון, ועליו מורחים את החרדל, שמן הזית, ומיץ הלימון.
4. בוזקים מלמעלה גרד לימון, פלפל, מעט עלי רוזמרין פלפל גרוס ומלח גס.
5. מוזגים לתבנית כוס יין לבן, ומכסים בנייר אלומיניום מהודק היטב.
6. אופים 12 דקות, מסירים את נייר האלומיניום וצולים עוד 8 דקות.

המתכון מתפרסם באדיבות אתר 'קול כבודה'

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

מוכח שמנייר אלומיניום בחום גבוה עוברים רעלים לאוכל . בתיאבון .

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו