פאי פיצוחים אישי בתבנית שקעים מאפינס של סולתם

מתכון שפשוט יקצור רק מחמאות

פאי פיצוחים אישי בתבנית שקעים מאפינס של סולתם

את המתכון הבא פיצחה הקונדיטורית חני מרגי כשתבנית השקעים מאפינס של סולתם נחה לה על השיש במטבח, התוצאה כל כך טעימה ומשביעה. אז לא נשמור את המתכון לעצמינו, קבלו את המתכון הכייפי והקייצי הזה.

חומרים להכנה:

שערות קדאיף

חצי חבילת מחמאה

אבקת סוכר.

ממיסים את המחמאה ומערבבים טוב טוב עד שכל שערות הקדאיף יהיו מצופות בשמן. שימי בתבניות אישיות חד פעמי או בכוסות סופלה סדרי אותם יפה עם הידיים עד שיקבל את הצורה של הכוס. לאפות ב180 מעלות עד להזהבה יפה בזהירות שלא ישרף. הוציאו מהתנור.

זה הזמן לקחת:

כוס סירופ מייפל

חמישים גרם מחמאה

רבע כוס סוכר חום

שלוש כפות ריץ' פרווה.

מביאים את הכל לרתיחה ומערבבים, הוסיפו לתערובת, פיסטוק, פאקן, אגוז מלך, שקדים, קצוצים גז. ערבבו את כל המילית עם המייפל.

בכל כוס קדאיף שימו כף גדושה אגוזים ורובט , והכניסו לתנור שוב לעוד רבע שעה בערך עד שהרוטב יבעבע והאגוזים ישחימו מעט.

בתיאבון.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו