צילום-אלעד-גוטמ

אחרי מאכלי החלב ומנות הבשר של החג – מנה טבעונית היא בדיוק מה שאתם צריכים

מתכון לפריטטה טבעונית המתאימה כמנה קלילה בפני עצמה או ליד מנות עיקריות מכל סוג

פריטטה טבעונית:

1/2 כוס קמח חומוס

1 כפיות אבקת אפייה

1 קורט מלח

1/2 כוס מים

1 כף שמן זית

1/2 גמבה אדומה, קצוצה לקוביות קטנות

1/2 בצל סגול, קצוץ לקוביות קטנות

1 חופן בצל ירוק קצוץ

1 חופן פטרוזיליה וכוסברה מעורב, קצוץ

1 חופן פטריות פרוסות

פלפל שחור גרוס

חריף (לפי הטעם)

יש לחמם תנור ל-200 מעלות

לערבב את כל הרכיבים ולאפות במחבת/תבנית ברזל יצוק למשך כ-15-20 דקות.

יש להקפיד שגובה המילוי לא יעלה על כ-3 ס"מ.

באדיבות: נדב מרום השף הראשי ברשת קפה גרג.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו