פריטטה טבעונית:
1/2 כוס קמח חומוס
1 כפיות אבקת אפייה
1 קורט מלח
1/2 כוס מים
1 כף שמן זית
1/2 גמבה אדומה, קצוצה לקוביות קטנות
1/2 בצל סגול, קצוץ לקוביות קטנות
1 חופן בצל ירוק קצוץ
1 חופן פטרוזיליה וכוסברה מעורב, קצוץ
1 חופן פטריות פרוסות
פלפל שחור גרוס
חריף (לפי הטעם)
יש לחמם תנור ל-200 מעלות
לערבב את כל הרכיבים ולאפות במחבת/תבנית ברזל יצוק למשך כ-15-20 דקות.
יש להקפיד שגובה המילוי לא יעלה על כ-3 ס"מ.
באדיבות: נדב מרום השף הראשי ברשת קפה גרג.