"בהלת הסלמונלה" ועכשיו: צ'יפס קפוא של חברת 'מילוטל'

אחרי הקורנפלקס והסלטים, יצרנית הקפואים "מילוטל" הודיעה על החזרה יזומה של "צ'יפס קפוא" מתוצרתה, בשל החשש מהימצאות חיידק ה'ליסטריה'

זה התחיל בפרשת הזיהום במוצרי חברת "יוניליוור", פרשת ה'קורנפלקס', המשיך בחשש לזיהום במגוון 'סלטי שמיר' וכעת הבהלה באה סביב החשש לזיהום ב"צ'יפס קפוא'" של יצרנית הקפואים "מילוטל".

לפני שעה קלה יצאה החברה בהודעה לציבור הרחב כי בבדיקת מעבדה חיצונית שנערכה במוצרי ה'צי'פס הקפוא' מתוצרתה, התקבלה תשובה חיובית למציאת חיידק בשם "ליסטריה מונוציטוגנס".

בהודעת החברה נאמר, כי מדובר במוצר קפוא שכדי להכינו למאכל יש לטגנו או לחממו בתנור בחום גבוה, כמפורט על גבי האריזה. החברה סבורה שהכנת המוצר למאכל על פי ההוראות מסירה את הסיכון שכן החיידק מושמד בטמפרטורה גבוהה.

עם זאת, למען הזהירות, ובתאום עם גורמי משרד הבריאות ושירות המזון הארצי, החליטה הנהלת החברה להפעיל נוהל החזרה יזומה של המוצרים. הצרכנים מתבקשים לוודא כי אין ברשותם מוצר מהמוצרים המפורטים מטה:

1. טוגנים מהדרין צ'יפס משפחתי 2 ק"ג – לשימוש עד 25/07/2017.
2. צ'יפסים טוגני תפוחי אדמה מוקפאים משפחתי 2.5 ק"ג – לשימוש עד 27/07/2017.
3. צ'יפסים אמריקאי 2.5 ק"ג לשימוש עד 26/07/2017
4. צ'יפסים משפחתי טוגני תפוחי אדמה מוקפאים 800 גרם לשימוש עד 28/07/2017
צרכנים אשר יש ברשותם מוצרים מהרשימה הנ"ל מתבקשים שלא לצרוך אותם ולהחזירם לחנות ממנה נרכשו המוצרים.

"ליסטריה מונוציטוגנס", הוא חיידק שגורם לחוש קלקול קיבה, אשר נגרם כתוצאה מאכילת מזונות הנגועים בחיידק "ליסטריה מונוציטוגנס", החיידק עלול לגרום להתפתחות מחלות באוכלוסיות בסיכון גבוה, כגון בעלי מערכת חיסון מוחלשת, וקשישים.

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

ברוך השם יש קץ משמיים למזון המעובד נכון יותר קל אבל מזיק הפך מנשמרתם …כי לא כלו רחמיו אולי גם חל מבירורי משיח

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו