בייגלה ירושלמי / מירב מלכה

בייגלה ירושלמי / מירב מלכה

מתכון מבית 'קול כבודה'

קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
לערבב ולהוסיף
2 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן

אופן ההכנה:
ללוש במיקסר את כל החומרים יחד עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך.
להתפיח כשעה.
ליצור צורה של בייגלה לטבול במים ולאחר מכן בשומשום.
*לפזר מעל מלח גס.
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה או עד קבלת צבע זהוב.
בהצלחה

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה' לחצו כאן

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו