דג לברק עם הרבה עשבים ולימון / ניסי גולדרייך

מתכון מיוחד וקלאסי לדגי ים בטעמים עזים של חמיצות ומליחות טובה

אם אתם מאלה שנהנים ללקק את השאריות האחרונות של הלימון המתכון הזה בשבילכם! אני אוהבת מתכונים לא מתאמצים עם מינימום מוצרים שמקבלים את הטיפול והשילוב הנכון למתכון מנצח! זה אחד המתכונים לדג שלא תפסיקו להנות ממנו ויכול להשתדך עם כל דג לבן שתאהבו.

מרכיבים:
4 פילטים של של לברק עם עור (מתאים גם לדג מושט)
2 לימונים פרוסים דק
1 לימון סחוט
4 שיני שום פרוסות
פלפל חריף פרוס לטבעות
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור בזיליקום קצוץ
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית כורכום
שמן זית בחומציות נמוכה

הכנה:
1 מחממים תנור ל200 מעלות
2 בתבנית מסדרים את הדגים כשהעור כלפי מעלה
3 מזלפים שמן זית בנדיבות על הדגים וסוחטים לימון ומעסים מעט עם הידיים את הדגים ומתבלים במלח ופלפל ובכורכום ומעסים שוב את הדגים מעט
4 מניחים מעל  ומתחת הדגים את פרוסות הלימון והשום והפלפל ומפזרים את העלים הקצוצים ומזלפים עוד קצת שמן זית
5 מכניסים לתנור ל20 דקות ומוציאים  ומגישים חם

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו